20. ledna zemřel ve věku 91 let slavný francouzský šéfkuchař Paul Bocuse. V létě jsme vám o něm přinesli článek v časopise Menu. Bocuse byl představitelem lyonské nové kuchařské vlny, jejíž členové se v 60. a 70. letech minulého století proslavili moderním pojetím tradičních francouzských pokrmů. Ve své kuchyni stavěl především na čerstvých ingrediencích, odlehčených verzích omáček, neobvyklých chuťových kombinacích a neustálých inovacích. Zastával názor, že jídlo musí lahodit nejen jazyku, ale i oku. Jeho restaurace v rodném Lyonu drží nepřetržitě od roku 1965 tři michelinské hvězdy, které jsou nejvyšším hodnocením v oboru.
Aramark podniká v zákaznickém servisu v oblastech stravování, facility managementu a výroby uniforem, všude tam, kde lidé pracují, učí se, zotavují se nebo si hrají. Našich 270 000 zaměstnanců spojuje touha poskytovat služby a přinášet zážitky, které denně obohacují a inspirují životy milionů lidí v 19 zemích po celém světě.