Vitalfood je náš ucelený koncept nutričně vyvážených pokrmů, garantovaný výživovým expertem Petrem Havlíčkem. Jednotlivé receptury obsahují všechny potřebné výživové složky a minerály pro druhou polovinu pracovního dne, zároveň však netlumí mentální výkon. Vitalfood připravují speciálně vyškolení kuchaři přímo v našich restauracích pod dohledem kreativního šéfkuchaře Lukáše Sedláčka. V rámci nabídky se setkáte s pokrmy středomořské kuchyně, Blízkého východu i velmi oblíbenou Asií. Populární jsou také naše Vitalfood Bowls, připravené společně se šéfkuchařem Radkem Davidem.
Plnohodnotná snídaně, křupavá bageta ke svačině, čerstvě upečený dezert po dobrém obědě nebo barevný salát k odpolední svačině? V Aramarku sázíme na poctivou domácí výrobu přímo v našich provozovnách. Klasické dezerty, čerstvě upečené koláče, záviny nebo buchty nabízíme společně s výbornou kávou každý den ve všech restauracích.
Zajímá vás, odkud pochází suroviny, ze kterých v restauracích Aramark vaříme? V Cestě na talíř nabízíme tradiční české pokrmy i originální speciality, které si zamilují nejen vegetariáni. Myslíme i na oblíbené snacky a domácí výrobu.
Pokrmy zařazené v projektu Cestě na talíř mají o cca 30 % nižší uhlíkovou stopu oproti běžné nabídce. Společně také adresně podporujeme místní producenty.
Hřejivé indické kari, sladkopálivý filipínský křupavý bůček, čerstvé sushi, šťavnaté mexické tacos, barevný poké bowl i zapomenuté slavnostní pokrmy rakousko-uherské kuchyně tvoří základ našeho konceptu „Pop-up chefs“ - cestujících šéfkuchařů.
V pravidelných intervalech naši rodilí zahraniční specialisté a zkušení šéfkuchaři navštěvují jednotlivé restaurace, kde v rámci dvou až třídenních show nabízejí originální speciality pro zpestření běžné nabídky. V našem sortimentu vždy myslíme i na vegetariány.
Nikdo jiný nepřipraví exotická jídla lépe než naši zkušení šéfkuchaři z Asie. Používají originální suroviny, koření i speciální inventář. Kam přijedou, tam se nezastaví…
Klasický sortiment firemní restaurace doplňujeme pecí na italskou pizzu, kterou dokážeme připravit čerstvou, dle přání našich hostů během pár minut. Využíváme originální italské ingredience a čerstvé bylinky pro skvělý výsledek.
Klasickou pec však umíme využít mnoha způsoby pro zatraktivnění a inovace nabídky. Náš koncept zapékaných misek zahrnuje například čerstvě dopékané lasagne, pečené brambory s masem i zeleninou nebo orientální speciality.
Ochutnat u nás můžete i čerstvě připravené zapékanky nebo masové pochoutky pro svačinový sortiment, pro jejichž přípravu požíváme i speciální rychlopec Oracle.
Pro přípravu zapékaných pasta misek používáme čerstvé těstoviny a noky z chráněné dílny Pasta Fidli. Špičkové těstoviny, využívané i prestižními českými restauracemi, vyrábí v chráněné dílně v Mníšku pod Brdy lidé se zdravotním nebo lehkým mentálním postižením. Jsme pyšní na naše rozsáhlé partnerství, které nezahrnuje pouze samotný odběr výrobků, ale také pomoc a dohled na implementaci výrobních procesů, hygieny a bezpečnosti výroby. Ty pomáháme chráněné dílně nastavit a dodržovat.
Poctivé polévky, hlavní jídla, minutky, čerstvé saláty, teplý buffet, vegetariánský koncept nebo Premium menu pro dokolaný chuťový zážitek.