Tip týdne pro zdraví

Nastala nám doba úrody šípků, radostný podzimní čas. Při podzimních procházkách a toulkách přírodou jistě narazíte na nějaký ten keř s plody šípků. Využijte toho a nasbírejte si je! Už naši předkové znali cenné hodnoty těchto blahodárných plodů, sbírali je a upravovali na mnoho způsobů. Více zde.

Předchozí Následující

Vitalfood

Salmon Steak

Unikátní systém odlehčených receptur pro hlavní jídla sestavený certifikovanými nutričními terapeuty

Pokrmy připravovány přímo před hostem

Výhradně z čerstvých surovin, zeleného koření, bylinek, sezónní zeleniny a vysoce kvalitních rostlinných olejů

Všechny receptury revidovány Ing. Petrem Havlíčkem a respektují moderní stravovací trendy

Plnohodnotná energie pro váš úspěšný den

Příprava moderní technologií rychlého vaření s omezením tuků

Žádné přidané glutamáty ani konzervanty

Maximum výživových hodnot a skvělá chuť

Vitalsnack

obrbw

Koncept navazující na řadu zdravého stravování Vitalfood a taktéž na spolupráci s Petrem Havlíčkem

Jedná se o unikátní řadu malých svačinových salátů, velkých obědových salátů, čerstvě připravovaných sendvičů, baget a odlehčených dezertů

Všechny receptury byly vyvíjeny pod dohledem Petra Havlíčka

Vše je postaveno na čerstvých surovinách a vše s doporučenou energetickou hodnotou

V žádné receptuře nenajdete majonézu, smetanu, anebo náhražky

Ing. Petr Havlíček

specialista na výživu a zdravý životní styl

VitalFood je dobrý začátek pro Vaši celkovou změnu životního stylu..

Skvělé recepty z Vitaljob.cz

Suroviny pro přípravu 10ti porcí:

  • 2 červené řepy
  • 200 g balkánského sýra nebo fety
  • 3/4 hrnku jemných ovesných vloček
  • 2 vejce
  • pepř
  • sůl
  • čerstvý tymián

Řepu oloupeme a nastrouháme najemno. Přisypeme vločky, vejce, sůl, pepř a tymián. Na konec přidáme nahrubo rozmačkaný sýr. Směs necháme asi 30 minut odležet. Z těsta si připravíme malé karbanátky, které opečeme na pánvi (vždy delší dobu počkáme, než celé těsto ztuhne a celý karbanátek se tím zpevní, pak teprve obracíme). Karbanátky můžeme také upéct v troubě pod grilem na 200 °C, pečeme z každé strany asi 15 minut. Servírujeme se zeleninou a dalšími ingrediencemi dle vlastního výběru. Nebo jen tak s bramborami, či bramborovou kaší. Výborné jsou např. s bagetou a spoustou rukoly.

Karbanátky-z-červené-řepy-900x600

Společnost Aramark je jedna z největších a nejdynamičtějších společností v ČR poskytující stravovací služby. V ČR působí od roku 1992. V dnešní době provozuje více než 100 restaurací po celé republice. Kromě společného, nemocničního, vojenského a firemního stravování (business centra) zajišťuje také catering na významných sportovních a společenských akcích.

Zahraniční ocenění

Ocenění v České Republice