Přehled aktualit

Aramark culinary tým v hvězdné sestavě

7.9.2016

V srpnu se náš tým rozrostl o dva specialisty. Na pozici Food Development Manager nastoupil Martin Kudlík a Head of culinary se stal Tomáš Konopka.

Aramark Menu kuchaři prepress

Martin Kudlik, který je předsedou Asociace kuchařů a cukrářů, bude mít u nás možnost uplatnit své bohaté zkušenosti při rozvoji nových konceptů a Tomáš Konopka, skvělý šéfkuchař a účastník mnoha mezinárodních soutěží se kromě rozvoje receptů postará, aby servírované jídlo bylo vždy potěchou i pro oko. Své kulinářské dovednosti budou také oba předávat našim kuchařům, a proto věříme, že díky nim pozitivní změny brzy pocítí i naši zákazníci.

Recept týdne

Krůtí steak se žampiony

Suroviny na přípravu 4 porcí

  • 600g krůtích prsou
  • 50g cibule
  • 150g žampiónů
  • 200ml 33% smetany
  • 50g oleje
  • pepř bílý mletý
  • sůl

Krůtí steak osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na pánvi. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a lehce ji orestujeme na rozpáleném oleji. Poté přidáme omyté na tenké plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Na závěr přidáme smetanu a svaříme ji na cca polovinu objemu. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Na hotový krůtí steak navršíme směs dušených žampionů se smetanou a servírujeme.

Kruti steak

Společnost Aramark je jedna z největších a nejdynamičtějších společností v ČR poskytující stravovací služby. V ČR působí od roku 1992. V dnešní době provozuje více než 100 restaurací po celé republice. Kromě společného, nemocničního, vojenského a firemního stravování (business centra) zajišťuje také catering na významných sportovních a společenských akcích.

Zahraniční ocenění

Ocenění v České Republice