Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1. Provozovatelem internetových stránek www.aramark.cz (dále jen „Web“) je společnost ARAMARK, s.r.o., IČ 45794707, se sídlem Praha 4 – Michle, Jemnická 1138, PSČ 140 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 11351 (dále jen „Společnost“).

2. Společnost je oprávněna zpracovávat osobní údaje uživatelů v rozsahu nezbytném pro využívání nabízených služeb na Webu. Společnost se zavazuje s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy, a užívat je pouze v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu, pro který jsou tyto údaje získávány, a vždy tak, aby zamezila jakékoliv újmě subjektu těchto údajů.

3. Společnost zpracovává osobní údaje jakožto správce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.

4. Osobní údaje poskytnuté vyplněním formuláře v sekci „Poptávka služeb“ jsou zpracovány za účelem zpracování konkrétní nabídky služeb, jakož i za účelem dalšího nabízení obchodu a služeb subjektům údajů. Tyto osobní údaje Společnost shromažďuje prostřednictvím online formuláře “Poptávka služeb” v rozsahu jméno a příjmení, kontaktní údaje, event. další podrobnosti týkající se konkrétní služby.

5. Osobní údaje poskytnuté vyplněním formuláře v sekci „Kariéra“ jsou zpracovány za účelem výběrového řízení v rozsahu [jméno, příjmení, kontaktní údaje, údaje o dosaženém vzdělání, pracovních zkušenostech, příp. další údaje uvedené subjektem údajů].

6. Osobní údaje pro oba výše uvedené účely jsou zpracovávány pouze po dobu nezbytně nutnou k naplnění těchto účelů, a to automatizovaně [i manuálně]. Společnost nepověří zpracováním osobních údajů třetí osobu a osobní údaje zpřístupní pouze [pracovníkům Společnosti s příslušnou kompetencí s těmito údaji nakládat v souladu s pokyny Společnosti]. Subjekt údajů poskytuje výše uvedené osobní údaje pro stanovené účely dobrovolně.

7. Subjekt údajů má v souladu s ustanovením §12 a 21 zákona o ochraně osobních údajů zejména právo přístupu k osobním údajům, právo na poskytnutí vysvětlení a právo na nápravu (jako např. blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidace osobních údajů).

V Praze dne 1. 5. 2014

_MG_7587_MartinaSoldanova

Martina

Manažerka restaurace, Přerov

Jsem ráda, že mohu každý den přinášet novinky našim hostům a vždy se těším na jejich názory.

Recept týdne

Krůtí steak se žampiony

Suroviny na přípravu 4 porcí

  • 600g krůtích prsou
  • 50g cibule
  • 150g žampiónů
  • 200ml 33% smetany
  • 50g oleje
  • pepř bílý mletý
  • sůl

Krůtí steak osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na pánvi. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a lehce ji orestujeme na rozpáleném oleji. Poté přidáme omyté na tenké plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Na závěr přidáme smetanu a svaříme ji na cca polovinu objemu. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Na hotový krůtí steak navršíme směs dušených žampionů se smetanou a servírujeme.

Kruti steak

Společnost Aramark je jedna z největších a nejdynamičtějších společností v ČR poskytující stravovací služby. V ČR působí od roku 1992. V dnešní době provozuje více než 100 restaurací po celé republice. Kromě společného, nemocničního, vojenského a firemního stravování (business centra) zajišťuje také catering na významných sportovních a společenských akcích.

Zahraniční ocenění

Ocenění v České Republice